• Η Κ-Smart δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 2004. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί και καλύπτει όλες τις ανάγκες της μικρής και μικρομεσαίας επιχείρησης με υπευθυνότητα και αμεσότητα.     
  • Από το στήσιμο μίας επιχειρήσης, ως το πιο μικρό πρόβλημα εμφανιστεί κατά τη λειτουργεία της, μπορούμε και προτείνουμε λύσεις με το μικρότερο κόστος και τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.
  • Εξειδικευόμαστε σε όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές, βάσεις δεδομένων και σχετικών υπηρεσιών . Η εμπειρία μας περικλύει τις εγκαταστάσεις εφαρμογών, τη συντήρηση, την υποστήριξη, την ενοποίηση συστημάτων, την μεταφορά συστημάτων και βάσεων δεδομένων, τη διαχείριση δεδομένων και άλλες σχετικές υπηρεσίες.
  • Με την μεθοδολογία που ακολουθούμε, σχεδιάζουμε ένα σύγχρονο και δυναμικό σύστημα υποδομών που εναρμονίζεται με τις διαδικασίες και πρακτικές του πελάτη
  • Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε αποκλειστικά για εσάς εφαρμογές για την κάλυψη αναγκών που δεν καλύπτονται από τα προγράμματα του εμπορίου με μικρό κόστος και γρήγορη παράδοση

Μοναδικές Υπηρεσίες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (Η/Υ)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANTIVIRUS
ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (BACKUP)
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (Η/Υ)
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η/Υ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ADSL INTERNET MODEM
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΧΡΗΣΗ INTERNET
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ DIGEA
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BLOG

K-Smart Ad-Hoc
K-Smart 24 x 7
K-Smart Remote

Λίγα λόγια για εμάς

Η πληροφορική έχει μπει για τα καλά πλέον στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει σπίτι και επιχείρηση που να μην έχει υπολογιστή και κάποια σύνδεση που να του δίνει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι μικρές επιχειρήσεις μέχρι χθες ήταν διστακτικές στη χρήση νέων τεχνολογιών όμως τα τελευταία χρόνια αντιλαμβάνοντας τα οφέλη της ζητούν νέα Προϊόντα και υπηρεσίες που να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους.

Καταφεύγοντας λοιπόν σε μεγάλες εταιρείες λογισμικού και τεχνικής υποστήριξης έχουν να αντιμετωπίσουν το υψηλό κόστος και τα δεσμευτικά συμβόλαια. Εμείς μπορούμε και παρέχουμε μη τυποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες σας με πολύ χαμηλό κόστος και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση με συμφωνητικά ή συμβόλαια.

Διάφορα Θέματα

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδωνΑναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες επιλογών και διαχείρισης μέσα από το δυναμικό περιβάλλον της πασίγνωστης εφαρμογής Joomla. Από την καταχώρηση του ονόματος και τη φιλοξενία σε server μέχρι το ανέβασμα της ιστοσελίδας και την ενημέρωση του περιεχομένου, η K-Smart μπορεί και εγγυάται την εντός προθεσμίας παράδοση, με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 Η παρουσίαση κάθε εταιρείας στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη για πολλούς και διάφορους λόγους. Έρευνες έχουν αποδείξει, ότι οι νεώτεροι σε ηλικία καταναλωτές ενημερώνονται σε ποσοστό 68% στο διαδίκτυο, για τις νέες τους αγορές,  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις πραγματοποιούν σε αυτό. Θα πρέπει αυτό να γίνει κατανοητό και να διαχωριστεί η έννοια του "βρίσκω πληροφορίες" και του "πραγματοποιώ την αγορά ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας". Ο καταναλωτής μπορεί να επιθυμεί για παράδειγμα να αναζητήσει ένα τηλέφωνο ή μία διεύθυνση κάποιας εταιρείας που έχει ακούσει ή μπορεί να ψάχνει γενικά πληροφορίες για κάποιο προϊόν, προτού επισκεφθεί ένα συγκεκριμένο κατάστημα ή εταιρεία. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η παρουσία στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη. Μία ιστοσελίδα ενδυναμώνει το εταιρικό της προφίλ και το branding, διεισδύοντας σε αγοραστικό κοινό που πριν δεν είχε απήχηση. Το αποτέλεσμα  μίας επίσκεψης ενός χρήστη, μπορεί να μην είναι απαραίτητα η πώληση αλλά και η ενημέρωση προσδοκώντας έτσι σε μελλοντικές πωλήσεις. Έχοντας όλα αυτά ως γνώμονα η K-Smart κατασκευάζει ιστοσελίδες, που συντάσσονται στις ανάγκες του πελάτη, χωρίς υπερβολές και αδικαιολόγητη αύξηση του κόστους. Το δυναμικό περιβάλλον διαχείρισης που προσφέρουμε εξασφαλίζει την αυτονομία του πελάτη και την όποια εξάρτηση που δημιουργούν άλλες εταιρείες κατασκευής και σχεδιασμού ιστοσελίδων. Καλέστε μας λοιπόν να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε λύσεις αξιόπιστες και προπάντων οικονομικές.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις προσφορές της K-Smart κάνοντας εγγραφή στο Newsletter.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, IT Business Solutions

Έξυπνες λύσεις Πληροφορικής

Γενναδίου 16

18533, Πειραιάς

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.