• Η Κ-Smart δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής από το 2004. Με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί και καλύπτει όλες τις ανάγκες της μικρής και μικρομεσαίας επιχείρησης με υπευθυνότητα και αμεσότητα.     
  • Από το στήσιμο μίας επιχειρήσης, ως το πιο μικρό πρόβλημα εμφανιστεί κατά τη λειτουργεία της, μπορούμε και προτείνουμε λύσεις με το μικρότερο κόστος και τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα.
  • Εξειδικευόμαστε σε όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές, βάσεις δεδομένων και σχετικών υπηρεσιών . Η εμπειρία μας περικλύει τις εγκαταστάσεις εφαρμογών, τη συντήρηση, την υποστήριξη, την ενοποίηση συστημάτων, την μεταφορά συστημάτων και βάσεων δεδομένων, τη διαχείριση δεδομένων και άλλες σχετικές υπηρεσίες.
  • Με την μεθοδολογία που ακολουθούμε, σχεδιάζουμε ένα σύγχρονο και δυναμικό σύστημα υποδομών που εναρμονίζεται με τις διαδικασίες και πρακτικές του πελάτη
  • Σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε αποκλειστικά για εσάς εφαρμογές για την κάλυψη αναγκών που δεν καλύπτονται από τα προγράμματα του εμπορίου με μικρό κόστος και γρήγορη παράδοση

Μοναδικές Υπηρεσίες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WINDOWS
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (Η/Υ)
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ANTIVIRUS
ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΡΧΕΙΩΝ (BACKUP)
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (Η/Υ)
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η/Υ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ADSL INTERNET MODEM
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΧΡΗΣΗ INTERNET
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ DIGEA
ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ BLOG

K-Smart Ad-Hoc
K-Smart 24 x 7
K-Smart Remote

Λίγα λόγια για εμάς

Η πληροφορική έχει μπει για τα καλά πλέον στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει σπίτι και επιχείρηση που να μην έχει υπολογιστή και κάποια σύνδεση που να του δίνει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι μικρές επιχειρήσεις μέχρι χθες ήταν διστακτικές στη χρήση νέων τεχνολογιών όμως τα τελευταία χρόνια αντιλαμβάνοντας τα οφέλη της ζητούν νέα Προϊόντα και υπηρεσίες που να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους.

Καταφεύγοντας λοιπόν σε μεγάλες εταιρείες λογισμικού και τεχνικής υποστήριξης έχουν να αντιμετωπίσουν το υψηλό κόστος και τα δεσμευτικά συμβόλαια. Εμείς μπορούμε και παρέχουμε μη τυποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες σας με πολύ χαμηλό κόστος και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση με συμφωνητικά ή συμβόλαια.

Διάφορα Θέματα

Εφαρμογές σε MS Access

Εφαρμογές σε MS Access - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Σχεδίαση Εφαρμογών σε MS AccessH K-Smart αναλαμβάνει την εκ νέου σχεδίαση και συντήρηση υπαρχόντων εφαρμογών σε MS Access με χαμηλό κόστος, αμεσότητα και αξιοπιστία. Παραμετροποιούμε και συνδέουμε στο περιβάλλον της access εξωτερικές βάσεις δεδομένων όπως SQL Server και Oracle και δίνουμε στο χρήστη τη δυνατότητα να χειρίζεται τα δεδομένα τους.

Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές σε MS Access, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η επαφή με τον προγραμματιστή που την είχε σχεδιάσει ή έχει αποχωρήσει ο υπάλληλος της εταιρείας σας που είχε ασχοληθεί με αυτό. Οι ανάγκες όμως της εταιρείας σας αλλάζουν και υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω παραμετροποίηση και σχεδίαση. Η K-Smart μπορεί να διαμορφώσει και να τροποποιήσει την εφαρμογή σας και καλύπτοντας τις διαφοροποιημένες ανάγκες σας. Υποστηρίζουμε εργασίες όπως:

  • Σχεδίαση Βάσης δεδομένων και κατασκευή αντικειμένων όπως queries, macros, reports κα.
  • Σύνδεση με εξωτερικές βάσεις όπως Oracle και SQL Server
  • Εισαγωγή δεδομένων από εξωτερικές βάσεις
  • Σύνδεση με το Εxcel και διαχείριση των δεδομένων τους
  • Προγραμματισμό σε Visual Basic
  • Κατασκευή απλών και σύνθετων φορμών για φιλική διαχείριση των δεδομένων

Ενδεικτικά η K-Smart έχει υλοποιήσει εφαρμογές σε ms access που έχουν να κάνουν με εταιρείες έκδοσης κοινοχρήστων, μεταφορικές εταιρείες, καθαριστήρια ρούχων, εταιρείες χονδρικού εμπορίου κ.α. 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWLETTER

Μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα και τις προσφορές της K-Smart κάνοντας εγγραφή στο Newsletter.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, IT Business Solutions

Έξυπνες λύσεις Πληροφορικής

Γενναδίου 16

18533, Πειραιάς

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.