Δικτυακό Εργαλείο για Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών

Δικτυακό Εργαλείο για Φροντιστήρια Ξένων ΓλωσσώνΈνα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι γονείς που εμπιστεύονται τα ιδιωτικά φροντιστήρια για την εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά τους, είναι που δεν μπορούν να παρακολουθούν τη διδακτέα ύλη και τις ασκήσεις που βάζουν οι καθηγητές για το σπίτι. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους και που δεν έχουν να κάνουν με την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουν τα φροντιστήρια. Παραδείγματα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης του παιδιού την ώρα του μαθήματος, η απουσία λόγω ασθένειας ή ακόμα και ένα λάθος της στιγμής. Στις περιπτώσεις αυτές, ο γονιός μπορεί να νιώσει ότι έχει χάσει τον έλεγχο ή ότι το φροντιστήριο δεν ασχολείται όσο πρέπει με το παιδί του.

Η εταιρεία μας σχεδίασε για εσάς μία ηλεκτρονική λύση που θα βοηθήσει τους γονείς αλλά και θα δώσει κύρος στην επιχείρησή σας. Ακόμα και αν ήδη έχετε μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, η λύση μας μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα και συμπληρωματικά.

 

Η ιδέα μας είναι απλή. Κατασκευάζουμε μία ηλεκτρονική σελίδα στην οποία ο καθηγητής μετά το τέλος του μαθήματος θα μπορεί πολύ εύκολα να το ενημερώνει με τις παραδόσεις της ημέρας και τις ασκήσεις για το επόμενο μάθημα. Ο γονέας θα μπορεί αμέσως μετά να βλέπει τις πληροφορίες και να ενημερώνεται σχετικά.

Όλα αυτά υλοποιούνται μέσα από τη δωρεάν πλατφόρμα blogger χωρίς κανένα κόστος για κατοχύρωση ονόματος ή κόστος φιλοξενίας. Επιπλέον εάν έχετε ήδη κάποια ιστοσελίδα, η λύση μας θα βοηθήσει και στην αύξηση της επισκεψιμότητάς της, καθώς θα υπάρχουν σύνδεσμοι και banners που θα οδηγούν προς αυτή. Αν τώρα δεν έχετε κάποια άλλη ιστοσελίδα θα είναι σίγουρα μία όμορφη παρουσία που θα αυξήσει τον αριθμό των μελλοντικών εγγραφών.

 Αν όλα αυτά ακούγονται πολλά και σας κάνουν να τρομάζετε για το κόστος, μην ανησυχείτε. Η τιμή που σας τα προσφέρουμε είναι μόνο 150.00€. Πέραν από αυτά δεν θα έχετε απολύτως κανένα άλλο μελλοντικό κόστος για φιλοξενία σελίδας ή κατοχύρωση ονόματος. Το site θα το ελέγχετε αποκλειστικά εσείς και θα αποτελεί πνευματική σας ιδιοκτησία. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για ετήσιο συμβόλαιο χρήσης ή κάποιες άλλες κρυφές χρεώσεις.

Αν όλα τα παραπάνω σας ικανοποιούν συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας ή καλέστε μας στο 6974-559311 για να σας επισκεφτούμε και να συζητήσουμε από κοντά τις λεπτομέρειες. Η εμπορική ονομασία του προϊόντος μας είναι LANSPRO και ένα υπόδειγμα της σελίδας μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, IT Business Solutions

Έξυπνες λύσεις Πληροφορικής

Γενναδίου 16

18533, Πειραιάς

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.