Προϊόντα

Η K-Smart χρησιμοποιεί μερικές από τις πιό γνωστές πλατφόρμες για τη σχεδίαση των προϊόντων της όπως Delphi, MS Access, MS Publisher, Adobe Dreamweaver, MS SQL Server, Oracle. Μετά την ανάλυση της λειτουργίας και τον καθορισμό των αναγκών του πελάτη η K-Smart προτείνει την τελική λύση έχοντας όμως και εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που το αρχικό κόστος είναι απαγορευτικό για τον πελάτη. Ο πελάτης ενημερώνεται πλήρως για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε λύσης και στη συνέχεια να αποφασίζεται από κοινού η τελική μορφή του προϊόντος

Η Αγορά ενός επώνυμου λογισμικού όπως ενός ERP για μία μικρή εταιρεία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Στατιστικές έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος χρήστης δεν χρησιμοποιεί παραπάνω από το 20% των δυνατοτήτων μιας εφαρμογής. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι πληρώνουμε κάτι που δεν το χρειαζόμαστε.

Επιπλέον οι μεγάλες εταιρείες λογισμικού χρεώνουν την εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και όποια επιπλέον ανάγκη προκύψει η οποία δεν καλύπτεται από την μέχρι τότε ανάπτυξη της εφαρμογής. Μήπως αυτό είναι λίγο άδικο για την τσέπη σας; Η K-Smart με προγραμματισμό που στουχεύει στις ανάγκες του κάθε πελάτη λύνει το πρόβλημα για την εταιρεία σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. 

Υποστήριξη

Η K-Smart μπορεί και υποστηρίζει όλα τα τεχνολογικά συστήματα που μπορεί να έχει μία εταιρεία. Ξεκινώντας από το λογισμικό που έχει κατασκευάσει μέχρι οποιοδήποτε hardware είναι εγκατεστημένο ακόμα και από άλλες εταιρείες όπως υπολογιστές, servers, εκτυπωτές, τηλεφωνικά κέντρα. Η υποστήριξη που παρέχεται αφορά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τις εβδομάδας. Για τις εταιρείες όμως που θέλουν το κάτι παραπάνω έχουμε δημιουργήσει την υπηρεσία "Smart 24x7" που περιλαμβάνει υποστήριξη οποιαδήποτε ημέρα και ώρα της εβδομάδας με τηλεφωνική υποστήριξη και υποστήριξη απομακρυσμένης σύνδεσης.

Όλα τα προϊόντα μας λογισμικού υποστηρίζονται δωρεάν για τους πρώτους 3 μήνες. Η υποστήριξη περιλαμβάνει και τη συμπληρωματική ανάπτυξη κώδικα για την κάλυψη μικρών αναγκών που δεν είχαν διευκρινιστεί από τον πελάτη κατά την περιγραφή των απαιτήσεων. Μετά την πάροδο των 3 μηνών η παρεχόμενη υποστήριξη δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο αλλά μπορεί να γίνεται με κάθε κλήση του πελάτη χωρίς υπέρογκες και υπερβολικές χρεώσεις. Το hardware παραδίδεται με την εγγύηση του κατασκευαστή και με δωρεάν τρίμηνη υποστήριξη για τις όποιες συμπληρωματικές ρυθμίσεις απαιτούνται.

Βιογραφικό

Η K-Smart στελεχώνεται από έμπειρα και ικανά στελέχη με πανεπιστημιακές σπουδές και προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες. Η διαρκής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και η παρακολούθηση των δρώμενων στην Ελληνική και Διεθνή επιστημονική κοινότητα αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της K-Smart στην αναζήτηση στελεχών και συνεργατών.

Πάνω από όλα όμως η K-Smart επικεντρώνεται στον παράγοντα άνθρωπο. Το προσωπικό της K-Smart προσεγγίζει τον πελάτη ανθρώπινα και με γνώμονα την κατανόηση των πραγματικών αναγκών χωρίς να προτάσσει τον οικονομικό παράγοντα εις βάρος της εξυπηρέτησης. 

Υποκατηγορίες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, IT Business Solutions

Έξυπνες λύσεις Πληροφορικής

Γενναδίου 16

18533, Πειραιάς

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.