Βιογραφικό

Εκτύπωση

Η K-Smart στελεχώνεται από έμπειρα και ικανά στελέχη με πανεπιστημιακές σπουδές και προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες. Η διαρκής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και η παρακολούθηση των δρώμενων στην Ελληνική και Διεθνή επιστημονική κοινότητα αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της K-Smart στην αναζήτηση στελεχών και συνεργατών.

Πάνω από όλα όμως η K-Smart επικεντρώνεται στον παράγοντα άνθρωπο. Το προσωπικό της K-Smart προσεγγίζει τον πελάτη ανθρώπινα και με γνώμονα την κατανόηση των πραγματικών αναγκών χωρίς να προτάσσει τον οικονομικό παράγοντα εις βάρος της εξυπηρέτησης. 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, IT Business Solutions

Έξυπνες λύσεις Πληροφορικής

Γενναδίου 16

18533, Πειραιάς

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.