Σάββατο, 25 Μαΐου 2013 20:17

Ελευθερώστε χώρο από το δίσκο σας μέχρι και 3 GB

free 3gb disk spaceΣτα Windows 7 και τα Windows 8, υπάρχει ένα νέος φάκελος C:\Windows\winsxs, στον οποίο αποθηκεύονται βασικά dll και αρχεία στοιχείων. Επίσης αποθηκεύονται όλες οι παλαιότερες εκδόσεις των dll και αρχεία στοιχείων.

Η διαδικασία η οποία μπορεί να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το χώρο που καταλαβάνει στο δίσκο. Εκτός από αυτό, πολύς χώρος καταλαμβάνεται από το φάκελο αντιγράφων ασφαλείας, ο οποίος είναι πραγματικά πολύ μεγάλοες μετά την εγκατάσταση ενός Service Pack, όπως το SP 1 για τα Windows 7.

Για να διαγράψετε το χώρο από το δίσκο αρκεί να εκτελέσετε μία απλή εντολή.  Ανοίξτε λοιπόν ένα παράθυρο γραμμής εντολών (Start και στο πλαίσιο αναζήτησης πατήστε cmd.exe) και πληκτρολογείστε την παρακάτω εντολή 

dism /online /cleanup-image /spsuperseded /hidesp

Η εκτέλεση της εντολής διαρκεί το μέγιστο 5 λεπτά και αφαιρεί όλα τα παλιά αρχεία, καταργώντας όμως και την επιλογή να επιστρέψεις σε μία παλαιότερη έκδοση των αρχείων, ενέργεια που σπάνια ως καθόλου μπορεί να χρειαστεί.

Read 5667 times Last modified on Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 08:23
Login to post comments

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

ink experts

Στη Ink Experts θα βρείτε συμβατά μελάνια, αναγομωμένα toner και refill kit για όλους τους εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα που μόνο η Ink Experts προσφέρει.

https://www.inkexperts.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.