Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 06:54

Πως μπορείτε να βρείτε το Microsoft Office Document Imaging

MODIΈνα παρεξηγημένο και όχι ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο του office, είναι το Μicrosoft Office Document Imaging, το οποίο όμως προσφέρει εύκολη και γρήγορη διαχείριση των αρχείων tiff.

 

 

Τα αρχεία tiff (Tagged Image File Format) δημιουργούνται μέσα από τη διαδικασία της σάρωσης ή μέσω του εικονικού εκτυπωτή Microsoft Document Imaging Writer που εγκαθίσταται και αυτός μαζί με το office. Τα αρχεία tiff μπορούν να περιλαμβάνουν κείμενο και εικόνα, ασπρόμαυρο ή έγχρωμο, ανάλογα με το μέγεθος του αρχείου που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Ενδείκνυται πάντως για ασπρόμαυρο κείμενο, που πρέπει να αποσταλλεί με email, καθώς περιορίζει κατά πολύ το μέγεθος του αρχείου σε σχέση με άλλες εφαρμογές.

Το Microsoft Office Document Imaging δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να διαγράφει και να μετακινεί τις σελίδες του εγγράφου,  που δεν την έχουν τα αρχεία pdf, τουλάχιστον μέσω της χρήσης του Acrobat Reader. Εφόσον έχετε εγκατεστημένο το office, μπορείτε να το βρείτε από την ομάδα του office και κάτω από το Microsoft Office Tools.

 

modi

 

Microsoft-Office-Document-Imaging

Read 64217 times Last modified on Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 08:19
Login to post comments

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.