Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 13:13

Μη αυτόματη αρχειοθέτηση μηνυμάτων στο outlook 2007

outlook 2007Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αρχειοθετήσετε τα στοιχεία με μη αυτόματο τρόπο στο Outlook 2007. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση στο Outlook είναι η αυτόματη αρχειοθέτηση των αντικειμένων, αν και δεν είναι η προτιμώμενη μέθοδος για πολλούς χρήστες.


- Κάντε κλικ στο Αρχείο
 
- Κάντε κλικ στο στοιχείο Αρχειοθέτηση αυτού του φακέλου και όλων των υποφακέλων και στη συνέχεια κάντε κλικ στο φάκελο που θέλετε να αρχειοθετήσετε. Οποιοσδήποτε υποφάκελος του φακέλου που επιλέγετε περιλαμβάνεται σε αυτό το αρχείο εγχειριδίων.
 
- Κάτω από τα στοιχεία Αρχείο μεγαλύτερα από, εισάγετε μια ημερομηνία.

 -Στο Αρχείο, βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία θα έχει αρκετό χώρο στο δίσκο για να υποστηρίξετε τη χειροκίνητη αρχειοθέτηση. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το προεπιλεγμένο αρχείο ή την τοποθεσία, στο Αρχείο αρχείου, κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση για να καθορίσετε ένα νέο αρχείο ή τοποθεσία. Κάντε αναζήτηση για να βρείτε το αρχείο που θέλετε ή εισάγετε το όνομα του αρχείου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο OK. Η θέση του αρχείου προορισμού εμφανίζεται στο πλαίσιο Αρχείο αρχείου.
Σημείωση: Η αποθήκευση του αρχείου στο Home Drive σας (C:) θα μετράει στον επιτρεπόμενο χώρο σας. Ένα άλλο μέρος για να αποθηκεύσετε το αρχείο pst σας είναι στην επιφάνεια εργασίας σας. Να θυμάστε πάντα πού αποθηκεύετε το αρχειοθετημένο ταχυδρομείο σας.
 
- Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Να συμπεριληφθούν τα στοιχεία με το πλαίσιο ελέγχου "Μη αυτόματη αρχειοθέτηση" που έχει επιλεγεί, για να συμπεριλάβετε οποιαδήποτε στοιχεία που ενδέχεται να επισημαίνονται ξεχωριστά ώστε να αποκλείονται από την αυτόματη αρχειοθέτηση. Αυτή η επιλογή δεν καταργεί αυτήν την εξαίρεση από αυτά τα στοιχεία, αλλά αγνοεί το πλαίσιο ελέγχου Μη αυτόματη αρχειοθέτηση μόνο για αυτό το αρχείο.

Read 1506 times Last modified on Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 09:32
Login to post comments

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 2 επισκέπτες και κανένα μέλος

ink experts

Στη Ink Experts θα βρείτε συμβατά μελάνια, αναγομωμένα toner και refill kit για όλους τους εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα που μόνο η Ink Experts προσφέρει.

https://www.inkexperts.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.