Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 08:37

Χρήσιμες λειτουργίες με το σύρσιμο των παραθύρων στα windows

drag and dropΥπάρχουν κάποιες λειτουργίες πολύ χρήσιμες στα Windows που προσφέρονται για σχεδόν μια δεκαετία και πολλοί χρήστες δεν τις γνωρίζουν.

 

 

Μερικές από αυτές έχουν να κάνουν με το σύρσιμο των παραθύρων και κατευθύνοντας τα σε συγκεκριμένο σημείο στην οθόνη.

Όταν σέρνουμε ένα παράθυρο στη γωνία ή στις πλευρές της οθόνης σας, αυτό "ασφαλίζει" τη θέση του. Σύρετε το προς την αριστερή ή την δεξιά άκρη και το παράθυρο ασφαλίζει σε μια θέση όπου καταλαμβάνει το ήμισυ της οθόνης. Ακόμα καλύτερα, τα Windows εμφανίζουν αμέσως όλα τα άλλα ανοιχτά παράθυρά σας, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα για να συμπληρώσει το άλλο μισό της οθόνης.

Σύρετε ένα παράθυρο σε μια γωνία. Αυτό θα πάρει το τέταρτο της οθόνης.  Αν το σύρετε στο πάνω άκρο της οθόνης αυτό μεγιστοποιείται.

drag and drop

 

Read 922 times Last modified on Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 08:48
Login to post comments

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

ink experts

Στη Ink Experts θα βρείτε συμβατά μελάνια, αναγομωμένα toner και refill kit για όλους τους εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα που μόνο η Ink Experts προσφέρει.

https://www.inkexperts.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.