Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 08:48

Γιατί τα Windows καθυστερούν με την πάροδο του χρόνου

windows-slow-downΟ κύριος λόγος για τον οποίο οι χρήστες επανεγκαθιστούν τα Windows είναι ότι επιβραδύνουν με την πάροδο του χρόνου. Αλλά γιατί συμβαίνει αυτό;

 

 

Προγράμματα εκκίνησης

Εξετάστε ένα σύστημα των Windows αν πιθανόν υπάρχουν πολλά πρόσθετα προγράμματα εκκίνησης που έχουν εγκατασταθεί, επιμηκύνοντας τη διαδικασία εκκίνησης, γεμίζοντας το δίσκο του συστήματος με άχρηστα εικονίδια και καταναλώνοντας CPU, μνήμη και άλλους πόρους του συστήματος στο Ιστορικό. Ακόμα χειρότερα, μερικοί υπολογιστές μπορεί να έρθουν με ένα σημαντικό αριθμό περιττών προγραμμάτων εκκίνησης, που έχει εγκαταστήσει ο κατασκευαστής του υπολογιστή.

 

Εφαρμογές προσθήκης Explorer, υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές

Εφαρμογές που προσθέτουν συντομεύσεις στο μενού περιβάλλοντος της Εξερεύνησης των Windows μπορούν να κάνουν το πάτημα ενός δεξιού κλικ στα αρχεία να διαρκούν πολύ περισσότερο εάν δεν έχουν προγραμματιστεί σωστά. Άλλα προγράμματα ενδέχεται να εγκατασταθούν ως υπηρεσία συστήματος, επομένως εκτελούνται στο παρασκήνιο, παρόλο που δεν μπορείτε να τα δείτε. Ακόμη και αν δεν βρίσκονται στο δίσκο του συστήματος, άχρηστα προγράμματα μπορούν να επιβραδύνουν τον υπολογιστή σας.

 

Βαριές σουίτες ασφαλείας

Οι σουίτες ασφαλείας όπως το Norton είναι συχνά πολύ βαριές, καταναλώνοντας πολλούς πόρους για να εκτελέσουν όλες τις λειτουργίες τους. Δεν χρειάζεστε μια πλήρη σουίτα ασφαλείας - απλά ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς.

 

Εργαλεία καθαρισμού για PC

Τα εργαλεία καθαρισμού για PC είναι γενικά απάτες. Παραδόξως, μπορούν να κάνουν τον υπολογιστή σας ακόμα πιο αργό αν προστεθούν ως πρόγραμμα εκκίνησης και τρέχουν στο παρασκήνιο. Τα προγράμματα καθαρισμού PC scammiest μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν επιπλέον spyware και άλλα σκουπίδια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν CCleaner, αλλά υπάρχουν ακόμα καλύτερες επιλογές.

 

Άλλα μηνύματα

Οι κακώς γραμμένες εφαρμογές ενδέχεται να καταστήσουν ακαταστασία το σύστημά σας με άχρηστα αρχεία DLL και να γεμίσει η registry σας με περιττές καταχωρήσεις. Οι χειρότερες εφαρμογές ενδέχεται να μην καθαρίζονται σωστά μετά τον εαυτό τους, αφήνοντας αυτά τα πράγματα στο σύστημά σας ακόμα και μετά την απεγκατάσταση τους.

 

Γραμμές εργαλείων του προγράμματος περιήγησης

Οι νόμιμες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης μπορούν να επιβραδύνουν αρκετά το πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά τα πρόσθετα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, όπως η τρομερή γραμμή εργαλείων Ask.com, μπορούν να επιβραδύνουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

 

Με άλλα λόγια, η κύρια αιτία ενός συστήματος των Windows που επιβραδύνει την πάροδο του χρόνου είναι η εγκατάσταση άχρηστου λογισμικού.

windows-slow-down

Read 1919 times Last modified on Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 08:26
Login to post comments

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 6 επισκέπτες και κανένα μέλος

ink experts

Στη Ink Experts θα βρείτε συμβατά μελάνια, αναγομωμένα toner και refill kit για όλους τους εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα που μόνο η Ink Experts προσφέρει.

https://www.inkexperts.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.