Εξειδικευμένες Υπηρεσίες για Εταιρείες

Εκτύπωση

Είναι σαφές πως η πληροφορική σήμερα δεν περιορίζεται σε μία απλή εφαρμογή που να εκτελεί κάποιες από τις βασικές λειτουργίες μίας εταιρείας όπως τιμολόγηση, λογιστική κτλ. Υπάρχουν τεχνικές λεπτομέρειες και επιλογές που πρέπει να προσδιοριστούν και να διευθετηθούν με τη βοήθεια έμπειρων στελεχών και τεχνικών όπως θέματα ασφάλειας, backup, ορθολογική χρήση internet κ.α. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα για μία μικρή εταιρεία να συντηρεί τμήμα μηχανογράφησης, η χρήση εξωτερικών συνεργατών είναι επιβεβλημένη. 

Η K-Smart με την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα της παρέχει μία σειρά υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες μίας εταιρείας. Ξεκινώντας από τη δικτύωση και την εγκατάσταση τηλεφωνικών κέντρων, την εγκατάσταση και ρύθμιση διακομιστών και υπολογιστών αλλά μέχρι και την ανάπτυξη λογισμικού που στοχεύει στις ακριβείς ανάγκες του πελάτη, η K-Smart μπορεί ολοκληρωμένα να στηρίξει τη σύγχρονη ελληνική εταιρεία στο ξεκίνημά της αλλά και στην καθημερινή λειτουργίας της με διαρκής υποστήριξη. 

 Active Directory, DNS, DHCP

 Mail Servers (Exchange, POP3...)

 Web Servers.

 Virtual Private Network, Remote Access

 Web Monitoring και Έλεγχος O ορθολογικής χρήσης Internet

 Antivirus & Firewalls.

 Blade Servers & Virtual Machines

 Δομημένη Καλωδίωση και Τερματισμός. Εγκατάσταση δικτύου, ρυθμίσεις, παραμετροποίηση.

 Εγκαταστάσεις διακομιστών, υπολογιστών, εκτυπωτών, image scanners κ.α.

 Εγκαταστάσεις Τηλεφωνικών Κέντρων

 Συστήματα UPS και προστασίας μηχανημάτων.

 MS SQL Server Administration

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ανακύκλωση Συσκευών

Με τη Free Recycle, μπορείτε να ανακυκλώσετε τις παλιές σας ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, χωρίς κανένα κόστος και περιρισμό στον αριθμό των συσκευών, σε αντίθεση με τις άλλες εταιρείες ανακύκλωσης. 

http://www.free-recycle.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.