Προϊόντα

Εκτύπωση

Η K-Smart χρησιμοποιεί μερικές από τις πιό γνωστές πλατφόρμες για τη σχεδίαση των προϊόντων της όπως Delphi, MS Access, MS Publisher, Adobe Dreamweaver, MS SQL Server, Oracle. Μετά την ανάλυση της λειτουργίας και τον καθορισμό των αναγκών του πελάτη η K-Smart προτείνει την τελική λύση έχοντας όμως και εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που το αρχικό κόστος είναι απαγορευτικό για τον πελάτη. Ο πελάτης ενημερώνεται πλήρως για τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε λύσης και στη συνέχεια να αποφασίζεται από κοινού η τελική μορφή του προϊόντος

Η Αγορά ενός επώνυμου λογισμικού όπως ενός ERP για μία μικρή εταιρεία εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Στατιστικές έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος χρήστης δεν χρησιμοποιεί παραπάνω από το 20% των δυνατοτήτων μιας εφαρμογής. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι πληρώνουμε κάτι που δεν το χρειαζόμαστε.

Επιπλέον οι μεγάλες εταιρείες λογισμικού χρεώνουν την εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και όποια επιπλέον ανάγκη προκύψει η οποία δεν καλύπτεται από την μέχρι τότε ανάπτυξη της εφαρμογής. Μήπως αυτό είναι λίγο άδικο για την τσέπη σας; Η K-Smart με προγραμματισμό που στουχεύει στις ανάγκες του κάθε πελάτη λύνει το πρόβλημα για την εταιρεία σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 11 επισκέπτες και κανένα μέλος

ink experts

Στη Ink Experts θα βρείτε συμβατά μελάνια, αναγομωμένα toner και refill kit για όλους τους εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα που μόνο η Ink Experts προσφέρει.

https://www.inkexperts.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.