Βιογραφικό

Εκτύπωση

Η πληροφορική έχει μπει για τα καλά πλέον στην καθημερινότητά μας. Δεν υπάρχει σπίτι και επιχείρηση που να μην έχει υπολογιστή και κάποια σύνδεση που να του δίνει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι μικρές επιχειρήσεις μέχρι χθες ήταν διστακτικές στη χρήση νέων τεχνολογιών όμως τα τελευταία χρόνια αντιλαμβάνοντας τα οφέλη της ζητούν νέα Προϊόντα και υπηρεσίες που να προσαρμόζονται στις ανάγκες τους.

Καταφεύγοντας λοιπόν σε μεγάλες εταιρείες λογισμικού και τεχνικής υποστήριξης έχουν να αντιμετωπίσουν το υψηλό κόστος και τα δεσμευτικά συμβόλαια. Εμείς μπορούμε και παρέχουμε μη τυποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες 100% στις ανάγκες σας με πολύ χαμηλό κόστος και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση με συμφωνητικά ή συμβόλαια.

Η K-Smart στελεχώνεται από έμπειρα και ικανά στελέχη με πανεπιστημιακές σπουδές και προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες. Η διαρκής εκπαίδευση πάνω στις νέες τεχνολογίες και η παρακολούθηση των δρώμενων στην Ελληνική και Διεθνή επιστημονική κοινότητα αποτελούν τα βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της K-Smart στην αναζήτηση στελεχών και συνεργατών.

Πάνω από όλα όμως η K-Smart επικεντρώνεται στον παράγοντα άνθρωπο. Το προσωπικό της K-Smart προσεγγίζει τον πελάτη ανθρώπινα και με γνώμονα την κατανόηση των πραγματικών αναγκών χωρίς να προτάσσει τον οικονομικό παράγοντα εις βάρος της εξυπηρέτησης. 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

ink experts

Στη Ink Experts θα βρείτε συμβατά μελάνια, αναγομωμένα toner και refill kit για όλους τους εκτυπωτές στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με την ποιότητα που μόνο η Ink Experts προσφέρει.

https://www.inkexperts.gr/

K-Smart, Πληροφορική

Η έξυπνη σελίδα της Πληροφορικής

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.